Skavabölen pojat

”Toinen ei saa kuolla ennen toista. Eikä valehdella. Eikä jättää toista pulaan. Muuten joutuu maksamaan miljoonan tai enemmän. Koko elämänsä ajan.”

Se on Rupertin ja Evertin verivala. Veljesten keskinäinen side pysyy ja vahvistuu, kun kaikki muu hajoaa ympärillä. Samaan aikaan kun Viren juoksee kultaa, liikkuu isä uuden naisen kanssa. Lopulta pojilla on edessä muutto uuteen kotiin ja veljesten on itse luotava oma maailmansa. He voivat luottaa vain toisiinsa.

Ajassa risteilevä näytelmä näyttää lapsuuden kauneuden ja julmuuden tavalla, joka on tehnyt siitä rakastetun suosikkinäytelmän. 70-luvun kuvaus yhdistyy villiin fantasiaan ja vapauttavaan huumoriin. Näytelmästä on tehty myös Zaida Bergrothin ohjaama elokuva Skavabölen pojat (2009).

Näytelmän ohjaa Lauantainäyttämölle Lahden kaupunginteatterin näyttelijä Tapani Kalliomäki, joka on ohjannut aiemmin Lauantainäyttämölle suuren suosion saavuttaneet ja palkitut esitykset Reviisori, Päällystakki ja Jäniksen Vuosi. Näyttämöllä rooleissa nähdään Lauantainäyttämön 13 hengen ensemble. 

TuoteHintaMäärä
22,00 €
20,00 €